TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kuru'dan karne mesajı

TÜRKAV Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kuru, 2022/23 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle açıklama yaptı.

TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kuru'dan karne mesajı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı(TÜRKAV) Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kuru, 2022/23 Eğitim Öğretim Yılı'nın sona ermesi nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Kuru, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Bu gün 16 Haziran 2023, bir eğitim- öğretim döneminin sonuna geldik.

Eğitim ve öğretim yılının sonunda öğretmelerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini bir bütün olarak değerlendirerek TÜRKAV adına kutluyoruz.

AYNADAKİ GÖRÜNTÜMÜZDÜR EĞİTİM…
Bir taraftan toplumsallaşmış ve diğer taraftan da toplumsallaşmayı kaybetmek üzere olan dünyada bulunuyoruz.” Öğrenme, yarışma ve başarma” ile hazırlanan öğrencilerimiz, geleceğimizin sorumluları olarak 2022/2023 eğitim ve öğretimin yılının sonuna gelmiştir. Bu gün karne günüdür. Çocuklarımızın mutluluğudur… Türk çocuklarının dünya ile yarışabilen anlayışının gururudur. 2022/2023 eğitim-öğretim yılında başarıya koşmak için de önemli zorunlulukları aşarak bu gün aldıkları karne ile taçlandırmış olmaktadırlar. Bütün yavrularımızı TÜRKAV adına tebrik ederek kutluyoruz.

Saygıdeğer veliler, yavrularımızın, yarışmak ve başarmak gibi anlayışlarının yanında gerçekçi bir nesil olarak idealine varabilecekleri unutulmamalıdır. Bakın, Çocuklarımız meslek sahibi olabilirken toplumda örnek bir insan olmaları da gerekmektedir.

Türkler tarih boyunca eğitimin bünyesinde yaşamış ve başarının hâkimi olarak, medeniyetin en üst noktasına çıkılan bu yüzyılda, Türk ve Türkiye yüzyılında, insan ve millet için her değerlendirme önemli hale gelmiştir. Ve bilgili, liyakatli kadrolarla eğitime yapılacak yatırımı ve değerlendirmeyi TÜRKAV olarak çok önemli görmekteyiz… Ve takipçisi olduğumuzu bu gün yılsonu karne nedeniyle de kamuoyu ile paylaşıyoruz. İyilerin kötü, kötülerin iyi olarak ortaya sunulmaya çalışılmasına çaba sarf eden anlayışın sağlanmasına baktığımızda dünyanın eğitimle gelişmekte olduğu gerçeğinden uzaklaşılmış olunacağı unutulmamalıdır. O halde, Bilim ve teknoloji ile oluşturulan vasıtalar sayesinde yarışılacağından imkânın sağlanması önemli olacaktır.

Vatandaşlık eğitimi, kişilik eğitimi ve meslek eğitimi ile her çocuğa iyi bir vatandaş olmak için temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmayı, milli ahlak anlayışına göre yetiştirmeyi TÜRKAV olarak önemli gördüğümüzü ifade etmekteyiz. Ve ATATÜRK ilkelerine, amacına ve demokrasinin gereklerine uygun nesil olarak yetişen çocuklarımıza, haklarını bilen ve kullanma bilincini kazandırmayı sağlamış 2022/ 2023 eğitim-öğretimin yılsonunda da, öğretmenlerimizi ve ailelerini de kutlamaktayız.

Akılcılığı işaret eden TÜRKAV, 21.Yüzyıl, Türk ve Türkiye yüzyılı dünyasında, Türkiye’nin eğitimle başarıya ulaşacağının muhakkak olacağının önemini bir eğitim-öğretim yılının sonunda da ifade etmekteyiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler