Tünel Akvaryum giriş ücretlerinde indirim yapılacak mı?

Tünel Akvaryum’da giriş ücretlerinde indirim yapılıp yapılmayacağı sorusu cevap buldu.

Tünel Akvaryum giriş ücretlerinde indirim yapılacak mı?

Tünel Akvaryum giriş ücretleri Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis'inde gündeme geldi.

Meclis oturumuna başkanlık eden Murat Zorluoğlu, “Tünel Akvaryum da Ortahisar Belediyemizin şehrimize kazandırdığı büyük bir yatırım. Şehrimizin yaşayanlarının vaki geçireceği önemli bir destinasyon. Bu şehrimiz için önemli bir yatırımdır. Şahsım ve şehrim adına emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Arslan Güner, Tünel Akvaryum giriş fiyatlarını gündeme getirip "İndirim yapılacak mı?" sorusunu yöneltti.

FARKLI BİR FİYAT ÇALIŞMASI YAPMAYACAĞIZ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Şehrimize artı değer kazandırdığına inandığım bir proje. Şampiyon ballıklarımızı özel getirdik. Bu fiyat konusu şehrimizde gündeme geldi. İstanbul’da akvaryum 119, Antalya’da 99 TL. Bizim ücretlerimiz 59 lira yetişkin, 39 lira öğrenci, grup öğrenci 29 lira. Ama biz kar amacı gütmeden analiz yaparak bu fiyat ayarlamasını yaptık. Milli bayramlarda ve özel günlerde özel fiyat çalışmaları yapmayı düşündük. Ama farklı bir fiyat çalışması yapmayacağız.” dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber