Trabzon yurt dışına açılıyor! "Marka kent yapacağız"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 'Trabzon Sağlık Turizmi Projesi' hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzon yurt dışına açılıyor! "Marka kent yapacağız"

Trabzon TTSO- Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Ali Alperen Kaçar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi'yi ziyaret etti.

Kaçar, Trabzon'un sağlık turizminde markalaşması konusunda yapılan görüşmede, Haziran'da Hollanda Amsterdam'da, Ekim'de Almanya Frankfurt'ta düzenlenecek uluslararası sağlık turizmi fuarlarına Trabzon'un katılmasını önerdi.

ÇELEBİ: SAĞLIK SEKTÖRÜNDE TRABZON KALİTE VE MEMNUNİYETLE MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTECEK

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, hazırladıkları Trabzon Sağlık Turizmi Projesinin Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenmeye alındığını hatırlatarak Genel Müdür Yardımcısı Ali Alperen Kaçar'a teşekkür etti. Proje çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çelebi şunları söyledi:

"Bu projeyle sağlık sektöründe Trabzon'u marka bir şehir yapmaya gayret ediyoruz. Sağlık sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizi uluslararası hedef pazarlarla buluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz sağlık sektöründe Türkiye'deki önde gelen şehirler arasına girmesidir. Bütün sağlık sektörü paydaşlarımızla ve bakanlığımızın destekleri ile yürüttüğümüz proje ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Uluslararası standartlarda yurt dışı pazarlara açılacağımız sağlık sektöründe kalite ve memnuniyet önceliğimiz olacaktır. Belirli alanlarda kaliteli hizmet vererek Trabzon'un marka değerinin yükselmesine katkı sağlayacağız. Elbette sektör kazanacak, paydaşlarımız kazanacak, bölgemiz ve Türkiye kazanacak."

TTSO Başkanı Çelebi:

HOLLANDA VE ALMANYA'DAKİ SAĞLIK FUARLARINA KATILIM ÖNEMLİ

Ticaret Bakanlığı Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Ali Alperen Kaçar, Trabzon Sağlık Turizmi Projesinin başarıyla yürütüldüğünü belirterek, Haziran'da Hollanda Amsterdam'da, Ekim'de Almanya Frankfurt'ta düzenlenecek olan uluslararası sağlık turizmi fuarlarına Trabzon'un katılmasında fayda olacağını ifade etti. 

Devlet desteklerinin etkin kullanmasının Trabzon'un şehir olarak markalaşmasına katkı vereceğine işaret eden Kaçar şunları söyledi:

"Devlet desteklerimiz farklı kademelerde sunuluyor. Genel, orta ve ileri seviye olarak tanımlayabileceğimiz desteklerimiz var. Özellikle Turquality desteği ile Trabzon büyük markalar yaratabilir. Kapsamlı projeler yapabilir. Sağlık, spor, kongre ve daha birçok alanda desteklerimiz var. Sahadan aldığımız görüş ve öneriler, sektörden gelen talep ve beklentiler ile Ticaret Bakanlığımızın destekleri oluşturulmuştur. Ortaya çıkan yeni ihtiyaçlar ile sürekli bu destekleri yenilemekte ve çeşitlendirmekteyiz. İş birliği yaptığımız Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası gibi kurum ve kuruluşlar ile yürüttüğümüz projeler ile Türkiye, dünya sağlık hizmetleri sektöründe daha iyi konumlara gelecektir."

Ziyarette Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu ve TTSO yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber