Trabzon’un merkezinde gübre dayağı

Trabzon’da öz amcasından yeğenine gübre dayağı.

Trabzon’un merkezinde gübre dayağı

Trabzon’da amcasının kiraladığı araziden iki kova hayvan gübresi alan genç kadın, amcası tarafından önce hakaret uğradı ardından da yumruklandığını iddia etti. Gözaltına alınan amca ise yeğeninin kendisine hakaret ettiğini belirterek, hakkındaki suçlamayı reddetti. Amca ve yeğen birbirinden şikayetçi oldu.

YAŞADIKLARINI POLİSE ANLATTI

Trabzon Karşıyaka Mahallesinde kemre yüzünden çıkan kavga şaşkınlık yarattı. Baba yarısı olarak adlandırılan amca T.A., öz yeğeni E.U.’yu iki kova hayvan gübresi için yumruklayarak dövdü. Sebzelerine gübre koymak için amcasının hayvanlarının olduğu yerden iki kova hayvan gübresi alan ve bahçesine dönmek isteyen E.U., amcasıyla karşılaştı. Amcasını hakaretlerine ve yumruklu saldırısına uğrayan E.U., eve dönerek telefonunu aldı. Polisi arayan E.U., olay yerine döndüğünde polis ekiplerini karşısında gördü. Amcasını kendisini dövdüğünü ileri süren E.U., araziyi amcasının kiraladığını bilmediğini, M. olarak bildiği bir başka kadına ait olduğunu bildiğini belirterek, “Aramızda husumet vardı. Arazini onun olduğunu bilsem girmezdim. Bana hakaret etti. Hırsız diye bağırdı. Kafamı yumrukladı” dedi. E.U., kendisini döven hakaret ettiğini ileri süren amcasından şikayetçi oldu.

AMCA ÖZ YEĞENİNİ ŞİKAYET ETTİ

Yeğenin kendisinden izinsiz bahçesine girdiğini ve iki kova hayvan gübresi çaldığını belirten T.A., kendisinin yeğeni için hırsız diye bağırdığını kabul etti. Hakkındaki diğer suçlamaları reddeden T.A., yeğeninin eline geçirdiği taşı ve odunu kendisini attığını ileri sürerek, bahçesinden kemre çaldığını belirttiği yeğeninden şikayetçi oldu. Polis tarafından tarafların ifadesi alındı ve dosya savcılığa gönderildi. Bir görgü tanığının da ifadesini yer aldığı olayla ilgili kasten yaralama, tehdit ve hakaret iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

(Günebakış)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber