Trabzonspor’da Peres kararı! “Sözleşmemi tamamlamak istiyorum”

Trabzonspor’da, Peres ile ilgili karar verildi. Oyuncu Trabzonspor ile sözleşmesini tamamlamak istediğini söyledi. 

Trabzonspor’da Peres kararı! “Sözleşmemi tamamlamak istiyorum”

Trabzonspor’da Brezilyalı oyuncu Bruno Peres ile ilgili karar verildi.

Sezonun 34. Haftasında Adana Demirspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdaki geleceği tartışma konusu olan oyuncunun gönderilmeyeceği öğrenildi.

Haber61’in edindiği bilgiye göre TFF’nin son aldığı 14 yabancı kuralı kapsamında Peres, 500 Bin TL alt yapı fon bedeli ödemesi yapılarak kadroda tutulacak.

TFF’NİN KURALI ŞU ŞEKİLDE

TFF Yönetim Kurulu tarafından, kulüplerimize devam eden transfer sürecinde kolaylık sağlamak ve A Takım Listelerini daha rahat oluşturabilmeleri amacıyla, Yabancı Kuralı korunarak 2022-2023 Futbol Sezonu İlan Edilmesi Gereken Hususlar'ın "Süper Lig Futbolcu Uygunluğu" ve “TFF 1. Lig Futbolcu Uygunluğu”nda yeni bir düzenlemeye gidildi.

Buna göre; Süper Lig kulüplerinin A Takım Listesinde bulunduracağı en fazla 14 yabancı kuralı devam edecek olup, transfer dönemi içerisinde yabancı oyuncu transferlerini daha rahat yapabilmeleri için imzalamış oldukları sözleşmeler tescil edilecektir.

Transfer dönemi bitiminde ise A Takım Listesine yazılacak 14 yabancı futbolcu dışında kulübe tescili devam eden yabancı futbolcular, müsabakalarda oynayamayacağı gibi her bir futbolcu için kulüpler Federasyona 500.000 TL alt yapı fon bedeli ödeyecektir.

Haber61 - Spor Servisi - 

“SÖZLEŞMEMİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM”

Öte yandan Peres, bir katıldığı youtube programında geleceği ile ilgili olarak "Trabzonspor ile 2 yıllık daha kontratım var. Sözleşmemi tamamlamak istiyorum. Daha sonra Brezilya'ya döneceğim. Futbolu bıraktıktan sonra burada (Brezilya'da) yaşayacağım. Bu yüzden geri dönmek benim için önemli." İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber