Trabzonspor maçı için otobüsler ücretsiz! Açıklama geldi

Trabzonspor maçı için ücretsiz kalkacak otobüslerin saatleri belli oldu.

Trabzonspor maçı için otobüsler ücretsiz! Açıklama geldi

Trabzon Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Trabzonspor karşılaşmasına gidecek taraftarlar için ilçelerden ücretsiz belediye otobüsü kaldırılacağı belirtildi.

Trabzon Büyükşehir belediyesinin yaptığı paylaşımda saat 16:30’daBeşikdüzü’nden kalkacak otobüsün sırasıyla 16:40’ta Vakfıkebir, 16:50’de Çarşıbaşı,17:05’te Akçaabat2tan geçeceği belirtildi.

Ayrıca şehrin doğu tarafında ise Yomra Büyük Cami önünden saat 16:40’ta hareket edecek otobüsün haricinde 16:30’da da Of belediyesi önünden araç kalkacak.

Şehrin Güney tarafındaki otobüsün ise Çağlayan merkezden 16.45’te, Esiroğlu merkezden 16.40’da ve Maçka’dan da 16.30’da kalkacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler