Trabzonspor Eto'o'yu istiyordu!

Çalımbay'dan önemli açıklamalar

Trabzonspor Eto'o'yu istiyordu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, katıldığı bir televizyon programında konuştu. Antalyaspor'da çalıştığı döneme yönelik soruları yanıtlayan Çalımbay, Trabzonspor'un Samuel Eto'o'ya talip olduğunu açıkladı. 



Çalımbay şunları söyledi: "Eto'o'yu Trabzonspor, Beşiktaş ve Başakşehir istiyordu. İlk teklif Beşiktaş'tan geldi. Burada önemli olan futbolcunun isteiğiydi. Ona sorduk o da Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi. Yanlış anlaşılma olsun istemem sonuçta Beşiktaş da benim için önemli bir yer. Başkan aslında transfere onay verdi. Biz onlardan Kerim'i ve Ömer'i istedik. Eto'o da kariyerini büyük bir takımda bitirmek istiyordu. O istek gerçekleşmeyince ve araya diğer iki kulüp de girince transfer olmadı. Daha sonra yönetim transferden vazgeçti Eto'o da bu kez kalmak istediğini söyledi. Yıldız dediğiniz Eto'o gibi profesyonel olur. Beni çalıştığım en iyi en profesyonel en karakterli futbolcudur. Yaşı ne olursa olsun çalışır. Trabzonspor'da şu an 3 tane forvetimiz zaten var o yüzden söz konusu değil. " 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber