Trabzonspor Ankaragücü'nü yendi kendine geldi!

Trabzonspor Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer sahadan 3 puanla ayrıldı

Trabzonspor Ankaragücü'nü yendi kendine geldi!

Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında Trabzonspor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Bordo mavililer sahadan 4-1 galip ayrılarak iki maçın ardından 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor Ekuban'ın 8. dakikadaki golüyle öne geçti. Konuk ekip 26. dakikada penaltıdan İbrahim'in attığı golle beraberliği yakaladı. Fırtına bu gole çok hızlı yanıt verdi. 28. dakikada Ekuban tekrar sahneye çıkarak skoru 2-1'e taşırken bu golün 2 dakika ardından bu kez Djaniny ağları havalandırdı ve farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken maçın son anlarında 90+4'te Edgar skoru tayin eden golü attı 4-1

Bu galibiyetin ardından 61 puanlı Galatasaray'ın yenildiği ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftadaTrabzonspor puanını 55'e yükseltti.

Kadrolar:

Trabzonspor:Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Edgar IE, Vitor Hugo, Marlon, A. Parmak, Yunus Mallı, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Yedekler; Erce, Faruk Can, Serkan, Atakan, Hosseini, Baker, Flavio, Yusuf Sarı, Safa Kınalı, Afobe

Ankaragücü: Ricardo, Pinto, Kulusic, Sarlıja, Atila, İbrahim, Endri, Bortolomeu, Paintsil, Lobjanidze, Börven

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler