Trabzonlu vekiller müjde olarak duyurdu: Trabzon'da istihdam artsın diye...

Trabzonlu vekillerden Sigorta prim teşviki teşekkürü geldi.

Trabzonlu vekiller müjde olarak duyurdu: Trabzon'da istihdam artsın diye...

51 il ve 2 ilçeyi kapsayan sigorta pirim teşvikinin uzatıldığı haberi Trabzon Milletvekilleri tarafından müjde olarak duyuruldu. Trabzon'daki üretim ve istihdamın artırılmasında etkili olacağını belirten Trabzon Milletvekili Salih Cora "Trabzon ilimizde üretim ve istihdamı artırmak için 5510 sayılı Kanundaki “5 puanlık” indirime ilave olarak sigorta primine esas kazanç alt sınırı üzerinden “ilave 6 puan” olarak uygulanmakta olan SİGORTA PRİM TEŞVİKİNİN süresi uzatılmıştır. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Aile Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız sn Zehra Zümrüt SELÇUK hanımefendiye teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. 

Çevre komisyonu Başkanı Ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise "51 il ve 2 ilçemizde üretim ve istihdamı artırmak için 5510 sayılı Kanundaki “5 puanlık” indirime ilave olarak sigorta primine esas kazanç alt sınırı üzerinden “ilave 6 puan” olarak uygulanmakta olan sigorta prim teşvikinin süresi 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.Sn.Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendiye sonsuz teşekkürler

Trabzon ekonomisi için büyük bir önemi olan ve konuyu yakınen takip ettiğimiz "Sigorta Prim Teşvikinin" süresinin uzatılmısı kararı için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese Trabzon adına teşekkürlerimi sunuyorum..

Trabzon'muzda yeni yatırımlar inşallah bundan sonra da artarak devam edecektir!" şeklinde paylaşım yaptı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler