Trabzonlu Milletvekilinden Metin Alper Yorumu: Bedel mi ödetildi?

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan Metin Alper yorumu geldi.

Trabzonlu Milletvekilinden Metin Alper Yorumu: Bedel mi ödetildi?

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı. Kaya, Görevden alınan Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper için "Bedel mi ödetildi?" yorumunu yaptı

Kaya "Sabah kalktım ve haberlerde emniyet müdürlüğüyle ilgili bir kararnamenin yayımlandığını gördüm. Hemen aklıma Trabzon Emniyet Müdürümüz Metin Alper geldi inanın. Umarım Emniyet Müdürümüze dokunmamışlardır ama haberin ayrıntısında isimler yoktu. İşte misafirlerimiz var program nedeniyle, havaalanına gittim arkadaşları aldım işte onları karşıladık. O ara bir milletvekili arkadaşımız Emniyet müdürünüz gitti dedi. Gerçekten mi dedim ve çok üzüldüm tabi. Yani Metin Alper Trabzon’a geleli ne kadar oldu? 1-2 yıllık bir geçmişi var ama Trabzon’da her kesim tarafından hemen hemen sevilen ve saygı gören bir insan olarak iz bıraktı. Ben Emniyet Müdürümüz Metin Alper ile ilgili hiç olumsuz bir şey duymadım. Bu şehir onu gerçekten bağrına bastı, bu şehir onu gerçekten sevdi ve umarım ona dokunmazlar diye düşünüyorduk. Andımız meselesindeki duruşu hepimizi gururlandırdı. Bence doğru bir tavırdı. Belki onun bedeli mi ödettirildi diye bir algı da var. Ama bugün Türkiye’yi yöneten irade her meseleden, az önce örneğini verdiğimiz gibi nasıl her konuşanı cezalandırıyorsa, düşüncesini ifade eden insanlara karşı da maalesef böyle acımasız uygulamaları olabiliyor. Umarım bunun bir yansıması sonucu değildir. O kıymetli insan gerçekten devlet adamı kimliğiyle tanıdığımız, devletin polisi olarak tanıdığımız, milletin polisi olarak tanıdığımız o insan mağdur edilmez. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler