Trabzonlu iş insanlarından Katar'da iş görüşmeleri

Trabzonlu iş insanları Katar'da düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı'nda iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) üyesi firmaların, Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleşen Yapı ve İnşaat Fuarı'nda iş görüşmeleri gerçekleştirdiği bildirildi.

TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Samet Canbakkal, Meclis Üyesi Murat Uğur Sağlam ve oda üyesi 16 firma temsilcisinin, inşaat alanında Katar'ın öncü fuarı olan etkinliğe katıldığı belirtildi.

Trabzonlu iş insanlarından Katar'da iş görüşmeleri

TTSO üyesi firmaların, sektördeki son gelişmeler hakkında bilgi aldığı ve stant ziyaretleriyle 80'e yakın iş görüşmesi gerçekleştirdiğine işaret edilen açıklamada, den Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu'yla da görüşen Trabzon heyetinin, Katar'daki yatırım ve işbirliği imkanlarıyla ilgili bilgi aldığı aktarıldı.

Trabzonlu iş insanlarından Katar'da iş görüşmeleri

Canbakkal ve beraberindeki heyetin ayrıca Katar Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret ettiği kaydedilen açıklamada, Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mohamed Bir Ahmet Bir Twar Al Kuwari ile görüşen heyetin, sektörlerin durumu ve iki ülke iş dünyası arasında yapılabilecek ortak yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber