Trabzon'dan Ankara'ya 250 ton tereyağı geldi

Ankara'da düzenlenen Trabzon Günlerine 50 tona yakın tereyağı getirildi.

Trabzon'dan Ankara'ya 250 ton tereyağı geldi

Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri'nde yöresel ürünlerin satıldığı stantlarda satılmak üzere toplam 250 tona yakın tereyağının Trabzon'dan Ankara'ya getirildiği belirtildi. 


6 Mayıs tarihine kadar açık olacak fuarda yöresel ürünlerin satıldığı stantlardaki tereyağından peynirine tüm yöresel ürünler büyük ilgi görüyor. Trabzon'dan Ankara'ya toplam 250 ton tereyağın yanı sıra 150 ton civarında da peynir getirildiği öğrenilirken, gurbetteki Trabzonlular'ın ve stantları ziyaret eden Ankaralılar'ın en büyük ilgiyi kuymaklık tereyağı ve kuymaklık peynire gösterdiği dikkat çekiyor. 

Trabzon'dan Ankara'ya 250 ton tereyağı geldi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler