Trabzon'daki dehşete düşüren olayla ilgili ağlatan ifade!

Trabzon'da müezzin babanın 3 kızını öldürdüğü olayda olay yerine giden Astsubay o anları anlattı.

Trabzon'daki dehşete düşüren olayla ilgili ağlatan ifade!

Trabzon’da bir süre önce müezzin babaları tarafından öldürülen 3 çocuğun yanına ilk giden kişi olan Of İlçe Jandarma Komutanlığında görevli astsubay Y.A.'nın tanık olarak verdiği ifade yürekleri dağladı.

Çocukların cesetleri karşısında gözyaşlarına boğulduğunu ve bir umutla defalarca nabız kontrolü yaptığını anlatan astsubay, olay yerinde artan ve öfkelenen kalabalığın içinden katil babayı nasıl kaçırdığı da anlattı.

Trabzon'un Of  ilçesinin Uluağaç mahallesinde yaşayan 36 yaşındaki Emre Göktaş, 12 yıllık eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldı, eşi S. G. evi terk etti. 2.5 ay önce, ayrı yaşadığı eşinden 3 kızını alarak Uluağaç’taki dere kenarına getirdi, ardından üçünü üçünün de kafasına tek birer kurşun sıkarak öldürdü. Olay günü gelen ihbarın ardından 2 askerle birlikte Uluağaç’a gittiğini anlatan astsubay Y.A., tanık olarak ifade verdi.“Kendini ihbar eden baba Emre Göktaş’la iletişime geçtiğini kaydeden astsubay, “Telefondaki kişi, ‘adam vurdum, beni öldürecekler, gelin beni alın’ dedi.  Telefonla konum atmasını istedim, attı. Yanına vardığımızda bu kez, ‘Allah’ın ben ne yaptım, çocuklarımsız yaşayamam, ben niye ölmedim’ diye bağırıyordu.” dedi.

Trabzon'daki dehşete düşüren olayla ilgili ağlatan ifade!

Tanık astsubay, şunları anlattı. “Biraz ileride üç çocuğun yerde yattığını gördüm.  Hemen çocukları kontrol ettim, boyunlarından nabızlarına baktım. Ağlamaya başladım. Vücutları sıcaktı, hatta en küçük olan kız çocuğunun teri ensesinde idi. Yaşıyor olabileceklerini umut ederek çok kez nabızlarını kontrol ettim, sayısını bile bilmiyorum,  yaşıyor olabilir diye ümit ederek. Baş ve yüz bölgelerine ateş etmiş.  Sonra oradan uzaklaşıp devriye aracına yaslanıp gidip biraz soluklandım. Köylüler gelmeye başlayınca sanığı arabaya koyup görevlilerle biraz uzağa gönderdim, kimse onun yaptığını bilmiyordu.  Ardından benim geldiğim araçla olay yerinden gitmesini söyledim. Tekrar çocukların yanına gittim, bir yandan ağlayıp bir yandan nabızlarını kontrol ettim. Ambülans geldi o sırada, gelen personel manzara karşısında şoka girdi. Diğer sağlıkçı öldüğünü söyledi, ‘ne olur bir daha bak’ dedim ancak öldüklerini söylediler.”

"ÇOCUKLARIN GÖZLERİNİ KAPADIM"

Tanık astsubay çocukların gözlerini kapattığını ikisini aynı tabuta koyduğunu söyledi. 

Tutuklanan katil baba olaydan sonraki açıklamasında, “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” demişti. Öte yandan çocukların annesi, boşanma davası açarak hiçbir talebinin olmadığını ve kısa sürede boşanmak istediği açıkladı.Sibel Göktaş'ın avukatı Burak Özdemir aile mahkemesi verdiği dilekçede çocuklarını öldüren babanın baskıcı olduğunu ve müvekkilin fikrini bile söylemesine izin vermediği ileri sürdü.

KATİL BABA İKİ KEZ SAÇ EKTİRMİŞ

Çocukkarını öldüren babanın iki kez saç ektirdiğini, burun estetiği yaptırdığını ileri süren Sibel Göktaş'ın avukatı Burak Özdemir, davalının kendisine lüks harcamalar yaparken çocuklarıyla hiç ilgilenmediği iddia etti.Davalının kuma getirme girişiminde olduğunu ileri süren avukat Burak Özdemir mahkemeye sunduğu dilekçesinde, "Sen erkek doğuramayacaksın. Ben genç bir kadın ile evleneyim.Onu nikahlarım sana da ev işlerinde yardım eder. Kardeş kardeş geçinirsiniz. Dinimiz 4 kadını kabul ediyor" dediğini belirtti.

Tutuklu olarak yargılanan katil baba olaydan sonraki açıklamasında, “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” demişti.

Öte yandan çocukların annesi, boşanma davası açarak hiçbir talebinin olmadığını ve kısa sürede boşanmak istediği açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber