Trabzon’da yerli ve Milli radar sistemi kullanılmaya başlandı

Trabzon İl J.K.lığı, Yerli ve Milli Trafik Radar Sistemi Kullanmaya Başladı

Trabzon’da yerli ve Milli radar sistemi kullanılmaya başlandı

Haber61 - Haber Servisi / Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kullanıma başlanan ve gecede hız tespit yapabilme özelliğine sahip %100 yerli ve milli üretim olan yeni nesil hız tespit cihazları, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Trafik Timlerinin kullanılmaya başlandı.

Trabzon İl J. K. lığı Trafik Timlerinde görevli toplam (21) personel yeni nesil radar cihazlarının kullanımı ile ilgili eğitimlere tabi tutuldular.

Yeni nesil radar cihazlarının, araç haricinde seyyar olarak kullanma ve denetim esnasında ise her cins araç için ayrı ayrı tespit yapabilme özelliklerine de sahip olduğu belirtildi.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığının Jandarma Trafik sorumluluk alanı içerisinde hız nedenli meydana gelen Trafik Kazalarını ve bu kazalarda yaşanan can kayıplarını önlemek maksadıyla, tüm yollarda gece ve gündüz olmak üzere hız denetimlerine ağırlık verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber