Trabzon’da vali ile vatandaş arasında güldüren diyalog! Mavi mi, Kırmızı mı?

Trabzon Valisi Ustaoğlu ile vatandaş arasında güldüren, bir o kadar da ilginç bir diyalog yaşandı.

Trabzon’da vali ile vatandaş arasında güldüren diyalog! Mavi mi, Kırmızı mı?

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ‘Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler’ kapsamında sokağa inerek denetim gerçekleştirdi.

Meydan Parkı’nda denetimlerine devam eden Vali Ustaoğlu ile bazı vatandaşlar arasında güldüren bir o kadar da ilginç bir diyalog yaşandı.

Vali Ustaoğlu’nun ‘maske, mesafe, temizlik’ konusunda uyardı vatandaşlardan biri “Sayın valim şampiyonluğumuzu elimizden aldılar, kupamızı aldılar bari kırmızı bayrağı almasınlar” dedi.

Vatandaşın bu sözlerine Vali Ustaoğlu, “Mavi bayrak olsa daha iyi değil mi?” şeklinde cevap verirken vatandaş, “Kırmızı kanımız” dedi. Bunun üzerine Vali Ustaoğlu, “Yapmayın biz o kırmızıya sonra bakarız da önce şu mavi bayrağı alalım” dedi.

Vatandaş, Vali Ustaoğlu’nun bu sözleri üzerine “Yok, kırmızı bizde devamlı dursun” ifadelerini kullanırken Vali Ustaoğlu, “dayanamıyorsunuz değil mi? İlla bir kırmızı olacak” dedi. Vatandaş ise “kırmızı çok güzel görünüyor” dedi.

Vali Ustaoğlu ile vatandaşın bu diyaloğu eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. 

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler