Trabzon’da su kesintisi kararı

Trabzon’da 1 Mayıs’a kadar su kesintisi yapılmayacak.

Trabzon’da su kesintisi kararı

Haber61 – Haber Servisi - Dünya genelinde etkili olan koronavirüs ile ilgili olarak Trabzon’da tedbirler alınmaya devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada 1 Mayıs 2020’ye kadar su borcu nedeniyle su kesintisi yapılmayacağını açıkladı.

1 MAYIS’A KADAR SU KESİNTİSİ YAPILMAYACAK

Hijyenin çok önemli olduğu bugünlerde, su kesintileri ile ilgili aldıkları kararla ilgili de bilgi veren Başkan Zorluoğlu, “TİSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından, genel sağlık tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın temizlik işlerini rahatça yapabilmeleri için 1 Mayıs 2020 tarihine kadar su borcu nedeniyle su kesintisi yapma işlemi durdurulmuştur. Koronavirüsle ilgili çalışmalarımız, tedbirlerimiz bu virüsün riski tamamen ortadan kalkıncaya kadar hassasiyetle devam edecek ve tarafımdan da günbegün yakından takip edilecektir” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler