Trabzon'da Sis Dağı'ndan manzaralar

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bir süredir etkili olan yağışlı ve bulutlu hava yaylalarda yerini güneşe bırakınca özellikle bin metrenin aşağısında kalan bölümlerde sis ve bulut denizi manzarası meydana geliyor.

Trabzon'da Sis Dağı'ndan manzaralar

Trabzon’un Şalpazarı ilçesindeki 2 bin 182 rakımlı Sis Dağı Yaylası’nın eteklerindeki oluşan sis denizi doğa severlere görsel şölen sunuyor. Zirvelerden bakıldığında deniz görüntüsü veren bulutlar muhteşem görüntüler oluşturuyor.

Trabzon'da Sis Dağı'ndan manzaralar Karadeniz Bölgesinin sahile en yakın ve en yüksek yaylalarından olan Sis Dağı Yaylası’na ismini veren sis ve bulut yaz kış zirve ve yamaçlarından eksik olmuyor. Trabzon’un Şalpazarı ve Giresun’un Eynesil ilçesi sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan yaylada dönem dönem oluşan sis ve bulut manzaraları seyrine doyum olmaz manzaralar oluşturuyor. O anlar doğa severler tarafından drone çekimleri ile bir çok kez kayda alınıyor.

Trabzon'da Sis Dağı'ndan manzaralar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler