Trabzon'da Sağlıkçılar Parkı açıldı

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından yapılan Sağlıkçılar Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından yapılan Sağlıkçılar Parkı bugün saat 14:00'da düzenlenen törenle açıldı.

Törene Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl başkanı Sezgin Mumcu, İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Tabip Odası Başkanı Yaşar Kibar Güven, Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk sağlıkçılar ve vatandaşlar katıldı.

Trabzon'da Sağlıkçılar Parkı açıldı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, açılış konuşmasında, "Yeryüzü olarak iki yol önce dünyayı kasıp kavuran bir pandemi ile karşılaştık. Elini taşın altına koyma tabirini aşarak vücudunu taşın altına koyup bir can daha kurtarmak için canını hiçe sayan sağlıkçılarımızı gördük. Görev başında hayatını kaybeden sağlıklılarımız için bunlarımın adını Sağlıkçılar Parkı koyduk. Burayı hizmete açmaktan gurur duyduk. Şehrimizde her mahallemizde bulduğumuz alanın yeşillendireceğiz diye bir sözümüz vardı. Bu büyük alanda bu projeyi hayata geçirdik." ifadelerini kullandı. 

Trabzon'da Sağlıkçılar Parkı açıldı

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ise yapmış olduğu konuşmada, “Bugün tıp bayramı güzel bir organizasyon ve mekanla Ahmet metin başkanımız taçlandırdı. Bizim için önemli bir gün ama bayram gibi kutlayamadınız bir gün. Mekânın sağlıkla anılması bizi mutlu etti. Sağlıkla ilgili anılacak mekanların sadece hastaneler olmadığının iyi bir örneği. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Trabzon'da Sağlıkçılar Parkı açıldı

Vali Yardımcısı Ali Yılmaz ise, ”Bugün çok anlamlı bir gün. 14 Mart tıp bayramını kutluyoruz. Pandemide depremlerde afetlerde sağlıkçılarımız örnek teşkil etmiştir. Belediyemizin böyle bir Parkı hazırlanması son derece anlamlı. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Trabzon'da Sağlıkçılar Parkı açıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise  “Yaklaşık 35 günlük deprem bölgesi çalışanları sonrası şehrimizde buluşmanın buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın acılarını azaltmaya ve yaralarınız armaya gayret ediyoruz. Bütün belediyelerimizin çok büyük katkısını gördük. Bütün depremzedelerin sizlere selamlarını ve teşekkürlerini getirdim. Bu sene açılış senesi dedik. Bütün belediyelerimizin açılışını zaman zaman yapacağız. Bu parkın hayata geçmesinde Ahmet Metin Genç Başkanımız ve bütün herkese teşekkür ediyorum. Burası uzun yıllar şehrimize hizmet verecek. Deprem nedeniyle yangın kesk enerjili işler yapmamakta sözünü verdiğimiz projeleri açacağız. Sağlıkçılarımızın emeklerine pandemi ve afet bölgesinde gördük. Bütün sağlıkçılarımıza emekleri için şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Trabzon'da Sağlıkçılar Parkı açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber