Trabzon’da sağlık çalışanlarına saldırı!

Trabzon’da vakaya giden sağlık ekibine saldırı gerçekleştirildi.

Trabzon’da sağlık çalışanlarına saldırı!

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’un Sürmene ilçesinde meydana gelen olayda, vakaya giden sağlık personeline saldırı gerçekleştirildi.

Personelin vakaya müdahale etmesi engellenirken, ekip olay yerinden kaçarak kurtuldu.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bugün, Sürmene ilçemizde bir çağrı üzerine acil denilen vakaya olanca hızıyla giden ve vakaya müdahil olmak için orada bulunan 112 ekibimize ve ambulans aracımıza karşı istemediğimiz bir şekilde saldırıda bulunulmuş, ambulansımıza zarar verilmiş, mesai arkadaşlarımıza sözlü ve fiili müdahale yapılmış, vakaya müdahil olmaları engellenmiştir. Ekibimiz oradan kaçarak kurtulabilmiştir. Bu saldırıyı yapan kişileri şiddetle kınıyor ve adli mercilerin bu kişiler için en ağır yaptırımı uygulayacaklarına inanıyoruz. Bu tür olayların olmaması en büyük arzumuzdur.” İfadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler