Trabzon’da otizmli çocuğun ailesini duygulandıran hareket: Özel ilgi gösterdiler ücret almadılar

Trabzon’da bir işletme tarafından otizmli çocuk için verilen hizmet duygulandırdı.

Trabzon’da otizmli çocuğun ailesini duygulandıran hareket: Özel ilgi gösterdiler ücret almadılar

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan ve çocuklar için oyun hizmeti veren bir işletmenin otizmli bir çocuk için yaptıkları duygulandırdı.

Olay Yalıncak mahallesinde faaliyet gösteren bir oyun parkında gerçekleşti. Otizmli çocuğunu oyun parkına götüren anne orada bulunan görevlilerden yardım istedi. Çocuğunun otizmli olduğunu ve birinin ilgilenme durumunun olup olmadığını sordu. Yetkili genç kadın ise hemen başka bir görevliyi görevlendirip sadece çocuk ile ilgilenmesini istedi ve annenin ödediği ücreti geri iade etti.

Bu durum karşısında duygulanan anne ise olayı gözleri dolarak şöyle anlattı.“İsmini de sonradan öğrendiğim Yağmur hanımefendi Memnuniyetle diyerek, 6 yaşında otizm teşhisli oğlumu hemen içeriye alarak oyun alanın da bulunan görevliyi çağırdı.

“Başka bir işle ilgilenmiyorsun birebir bu çocukla ilgileneceksin” dedikten sonra bana hitaben ücret ödeyip ödemediğimi sordu. Ödediğimi söylediğimde ücretimi ısrarıma rağmen iade ederek her zaman ücretsiz olarak gelebilirsiniz demesi beni olağanüstü memnun etti. Daha sonraki gidişlerimde ücretini almaları konusunda ısrarlarıma rağmen kartımdan almış gibi yapıp ücret almamaları, benim maddi olarak ücretinin ödeyebilecek gücümün olduğunu söylememe rağmen ücretini almış gibi göstermesi benim için kelimelerle anlatılmaz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber