Trabzon’da öldürülen kadının kimliği duyanları şok etti

Trabzon’da önceki gün vurularak ağır yaralanan dün de hayatını kaybeden kadının kimliği şok etti.

Trabzon’da öldürülen kadının kimliği duyanları şok etti

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’un Ortahisar İlçesi Toklu Mahallesinde meydana gelen olayda Turan Erdoğan ve Sonay G. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesi üzerine Turan Erdoğan, Sonay G.'ye silahla ateş ederek yaraladıktan sonra kendisini vurmuştu.

Turan Erdoğan'nin olay yerinde hayatını kaybettiği olayda Sonay G. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Dün gelen haber ile Sonay G.nin de hayatını kaybettiği belirtildi.

Ölen kadının kimliği duyanları şaşırttı!

Olayı gerçekleştiren Turan Erdoğan’ın Trabzon’da bir cezaevinde koruma infaz memuru olduğu öğrenilirken öldürülen kadının kimliği ise duyanları şaşırttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’da yaptığı bir mitingde sahneye çıkarak Kemal Kılıçdaroğlu’na “hain” diyen çocuğun annesi olarak gündeme gelmiş daha sonra yaptığı açıklama ile Kılıçdaroğlu’ndan özür dilemişti.

ghetryrt

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler