Trabzon'da Öğretmenlerin şiir dinletisi gerçekleşti

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde şiir dinletisi gerçekleşti.

Trabzon'da Öğretmenlerin şiir dinletisi gerçekleşti

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, merkez ve ilçelerden yirmi öğretmenin katılımıyla gerçekleşen şiir dinletisi, Hamamizade İhsan Bey Kültür  Merkezi’nde seyirciyle buluştu. 

İl Milli eğitim müdürü Burak Fettahoğlu'nun fikir öncülüğünde gelişen dinletide, Türk ve dünya edebiyatı şairlerinden seçilen repertuar seyirciye zamanın ve mekanın dışında büyülü dakikalar yaşattı. 

Canlı müziklerinin Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri tarafından yapıldığı gecede,şiir ve müzik kadar ilin öğretmenlerinin, okul müdürlerinin, il müdürünün, kısacası  'BİR İLİN EĞİTİM ORDUSUNUN UYUMU' görülmeye değerdi.  Gecenin açılışında konuşan müdür Fettahoğlu Bilimde, teknolojide olduğu kadar kültür ve sanatta da bu şehirde güzel işlerde  meslektaşlarıyla olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. 

İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlunun ,öğretmenlerin, geceye adını veren İÇİM İÇİME SIĞMIYOR şiirini  kendilerine  ayırdığı süpriziyle karşılaştı.

 Şehirdeki kitaplara karışmak yolculuğunun  bir parçası olarak  şiirlere karışmanın da  duygu  dünyamız ve ruh iklimimizdeki güzelikleri çoğaltmak olduğunu söyleyen müdür Fettahoğlu, gecenin mimarı tüm meslektaşlarına ve katılımcılara teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler