Trabzon'da öğrenciler duvar boyama etkinliğinde buluştu

Trabzon'da belediyenin organizasyonunda bir araya gelen öğrenciler duvar boyama etkinliği gerçekleştirdi.

Trabzon'da öğrenciler duvar boyama etkinliğinde buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte, 60 kent estetiği gönüllüsü öğrenci, kendileri için hazırlanan duvarı hayalleriyle süsledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından Ortahisar Millet Bahçesi’nde “Kent Estetiği Gönüllüleri Duvar Boyama” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan 9-10 yaş grubunda 60 kent estetiği gönüllüsü öğrenci, kendileri için hazırlanan duvarı hayal güçleriyle süsledi. Öğrencilerin büyük keyif aldığı etkinlikte birbirinden güzel resimler ortaya çıktı. Etkinlik boyunca şarkılar eşliğinde dans edip eğlenen öğrenciler, yaptıkları küçük dokunuşlarla kent estetiğine katkı sağladılar.

VELİLERDEN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Çocuklarını etkinlik alanına getiren veliler, “Büyükşehir Belediyesi çok güzel bir etkinliğe imza attı. Çocuklarımız gün boyu hem resim yaptılar hem de eğlendiler. Hayal güçleriyle duvarı süslediler. Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin artırılmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

trabzonda-ogrenciler-duvar-boyama-etkinliginde-bir-araya-geldi-2.jpg

trabzonda-ogrenciler-duvar-boyama-etkinliginde-bir-araya-geldi-3.jpg

trabzonda-ogrenciler-duvar-boyama-etkinliginde-bir-araya-geldi-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber