Trabzon'da Ocak Mahallesi yol bekliyor!

Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Ocaklı Mahallesi sakinleri, çektikleri yol sıkıntısı nedeniyle seslerini duyurmak için toplandılar.

Trabzon'da Ocak Mahallesi yol bekliyor!

2 yılı aşkın bir süredir yol sıkıntısını çektiklerini söyleyen mahalle sakinleri, başvurularının sonuçsuz kaldığını iddia ettiler. Maçka Belediyesinin yönlendirmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiklerini söyleyen mahalle sakinleri ‘’ Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahallemize geldiler. İnceleme yaptılar ve gittiler. Halen yolumuzun yapılmasını bekliyoruz. Mahalle camimize kadar araçlar gelebiliyor ancak daha ileriye gidemiyorlar. Geçtiğimiz günlerde hastamızı sırtımızda ambulansa kadar getirdik. Allah göstermesin bir yangın olsa itfaiye yol bulup giremeyecek. Yıl 2023 olmuş biz halen daha yol bekliyoruz ’’ İfadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber