Trabzon'da o proje tasfiye edildi! Çekilen kredi başka işlere aktarıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Trabzon'da o proje tasfiye edildi! Çekilen kredi başka işlere aktarıldı

Meclis toplantılarının bugünkü oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 5 madde ve İmar ve Bayındırlık komisyonundan gelen 9 madde görüşüldü.

İlk gündem maddesi olarak İller Bankası’ndan Trabzon Moloz ve çevresi yapım işi için alınan kredinin revize edilmesi görüşüldü.

İller Bankası’ndan iş için 20 Milyon TL kredi kullanılmıştı. 

Yapılan iş için ilgili şirketin tasfiye edilmesi sonucunda, iş nedeniyle ayrılan miktardan artan 18 Milyon TL diğer işlere dağıtılmak üzere revize edildi.

Revize edilen miktarın 7 Milyon TL'si yol düzenleme ve altyapı işlerine, 4 milyon 500 bin TL'sinin Ortahisar ilçesi üst yapı işlerine, 7 Milyon Tl'sinin sokak aydınlatması işlerine harcanması için revize edilmesi görüşüldü. 

CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin "Pazarkapı kentsel dönüşüm kısmı için yetki verdik. Burasının ihalesi yapıldı mı?" ifadelerini kullandı.

Başkanvekili Atilla Ataman ise "Pazarkapı bölgesinde yapılan iş kanuni yetki kullanılarak tasfiye edildi. Oraya aktarılan miktar da revize edilerek diğer işlere kaydırıldı. Durum budur" ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler