Trabzon’da miting savaşları! Bahçeli, Akşener, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş geliyor

Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Trabzon’da aynı gün miting yapacak.

Trabzon’da miting savaşları! Bahçeli, Akşener, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş geliyor

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde partilerin çalışmaları devam ediyor.

Trabzon’da da partilerin ve milletvekili adaylarının çalışmaları aralıksız devam ederken Cumhur İttifak’ı bileşeni MHP ile Millet İttifak’ı İYİ Parti’nin aynı gün miting yapacağı öğrenildi. 

MİTİNG SAVAŞLARI

Haber61’in edindiği bilgiye göre MHP ve İYİ Parti 10 Mayıs’ta Trabzon Atatürk Alanı Meydan parkında miting yapmak için başvuru yaptı. Seçim Kurulu Başkanı aynı gün aynı alanda iki ayrı mitingin kargaşa yaratabileceği ihtimali üzerine, İki partinin ilk başkanlarına anlaşarak biriniz Meydan parkında, diğeriniz Atapark ya da Yeni Mahalle sahilde miting yapın önerisini sundu. 

KURA ÇEKİMİ YAPILDI

İki taraf anlaşamayınca kura çekimi yapıldı. Çekilen kuraya göre 10 Mayıs’ta İYİ Parti saat 17:00’de Meydan parkında, MHP ise saat 14:00’de Atapark’ta miting yapacak.

BAHÇELİ, AKŞENER, KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE YAVAŞ GELİYOR

MHP’nin mitingine genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılması beklenirken, İYİ Parti’nin mitingine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılması bekleniyor. 

Haber61 – Haber Servisi – Okan Çıtlak - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber