Trabzon’da Maraş Caddesinin zemini için flaş açıklama “Benden özür dileyecekler”

Trabzon’da trafiğe kapanan ve zemini sürekli tartışmalara neden olan Maraş caddesi için gelen açıklama sonrası CHP’li meclis üyesinden sert sözler.

Trabzon’da Maraş Caddesinin zemini için flaş açıklama “Benden özür dileyecekler”

Trabzon’un trafiğe kapanan Maraş Caddesi’nin zemini yapıldığı günden itibaren eleştiri konusu olmuştu.

Özellikle CHP’li isimlerin zeminin uygun olmadığı ve gün geçtikçe deforme olacağı sözleri gündemdeki yerlerini almıştı.

CHP’li meclis üyesi Oktay Söğüt bu eleştirileri yapanların başında yer alırken, demizin deforma olduğunu ve söküldüğünü defalarca gündeme getirmiş, karşıt görüş bir çok kişiden tepki almıştı.

Bu tepkilerin başında ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi AK parti Grup Başkanvekili Erhan Nadir yer almıştı.

Nadir, Söğüt’ün zeminin koptuğu eleştirilerine “Maraş Caddesine gidip, belirli bir nokta belirleyerek ayağıyla kazıdı ve zemine zarar verdi” sözlerini kullanmıştı.

oktay-sogut-001.jpg

Zemini yapan firmadan bugün bir özür açıklaması geldi.

Firma yaptığı açıklamada “Uyguladığımız malzemenin karışımı ile ilgili bazı sıkıntılar nedeniyle yaşanan çözülme ve bozulmalar tarafımızdan tespit edilmiştir. Biz Trabzon’da belediyemize ve belediyemizin bu işi verdiği yüklenici firmaya hatamızı kabul ettiğimizi belirttik. Trabzon’a bu malzemeyi verirken caddede yaya yoğunluğunun bu kadar artabileceğini doğruyu söylemek gerekirse tahmin edememiştik.” İfadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından ise CHP’nin Ortahisar meclis üyesi Oktay Söğüt “Özür bekliyorum” açıklamasını yaptı.

Söğüt “Maraş Caddesi ile alakalı eleştirilerimizi dillendirdiğimizde Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ak Parti İl ve ilçe yöneticileri bize tepki göstermişti. Özellikle Büyükşehir Grup Başkanvekilinin ayağımla zemini kazdığım ve bozduğum şeklinde ifadeleri mevcuttu. Bugün gelinen noktada yüklenici firmanın açıklamaları haklılığımızı tescilledi. Bu noktada şahsımdan özür dilemelerini bekliyorum. O iş öyle üstü kapatılacak bir mevzu değil. Ayrıca zarar Belediyenin bütçesinden çıkmasa bile bir milli servet resmen hava atıldı.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber