Trabzon’da küçük çocuğun başına mermi isabet etmişti! İşte son durumu

Trabzon’da başına mermi isabet eden çocuğun son durumu belli oldu.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde oturduğu sitenin parkında oyun oynayan Kerem Can Özdemir (9), başına isabet eden yorgun mermi ile ağır yaralandı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir'in çekilen tomografisinde başına yorgun mermi isabet ettiği görüldü. Tedavi altına alınan Özdemir'in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

trabzonda-kucuk-cocugun-basina-mermi-isabet-etmisti-iste-son-durumu.jpg

‘ÇOCUK BİR YERE KAFASINI ÇARPTI SANIYORDUK’

Yoğun bakımda tedavisi süren ve hayati tehlikesi devam eden oğlunun başına mermi isabet ettiğini hastanede çekilen tomografi sonrası öğrendiklerini belirten Kerem Can Özdemir’in babası İsa Özdemir (44), “İnşallah kimsenin çocuğunun başına böyle bir olay gelmez. Bizim içimiz çok yanıyor. Bir an önce o kurşunu atanın yakalanıp cezasını almasını istiyoruz. Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Evimizin önünde bahçede oldu. En güvenilir bildiğimiz yer. Daha önceden haberlerde çok rastlıyorduk bu olaylara. Yakın zamanda da yine fındık bahçesindeki oğlunu kaybeden babanın haberini izlemiştim haberlerde. İçimiz yanmıştı. İnsan' Başına gelmez' zannediyor. Biz çocuk bir yere kafasını çarptı sanıyorduk. Hastaneye geldiğimizde çekilen filmlerde anlaşıldı oğlumun başına mermi isabet ettiği. Kurşun müdahale edilemeyecek yere kadar inmiş. Kafasının üstünden girmiş ve bayağı ilerlemiş. Eşim de hamile son zamanlarındaydı. Doğuma çok az bir süre kalmıştı. O da olayın şokunu atlatamıyor. Doktorlar eşimi de gözetim altında tutuyorlar” diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler