Trabzon'da KTÜ çocuklarla şenlendi!

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Trabzon'da KTÜ çocuklarla şenlendi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu ve Farabi Hastanesi Başhekimliğinin organizasyonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi ve KTÜ çocuklarla şenlendi.

KTÜ 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki şenlikte, deprem yaşamış ve halen Trabzon’da yaşamlarını sürdüren çocuklar ve ailelerinin de aralarında bulunduğu bini aşkın kişi unutulmaz bir gün geçirdi. 

Trabzon'da KTÜ çocuklarla şenlendi!

Yabancı Diller bölümü öğretim görevlileri Sinem Çol ve Zeynep Yahyaoğlu’un gerçekleştirdiği Oyun Şenliği ile başlayan etkinlik yağan yağmura aldırmadan tüm coskusu ile devam etti.

“KTÜ Fark Et Fark Yarat” ekibi ile birlikte alanda hazırlanmış olan ikramlar ile birlikte canlı performansla çocuk şarkıları seslendirildi. Ayrıca, sanat atölyeleri de çocukların becerilerini sergilemeleri için bir fırsat sunarak, palyaço ve masal kahramanları eşliğinde yüz boyama, ebru, baskı ve resim standı gibi sanatsal aktiviteler gerçekleştirildi.

Çocuklar ayrıca uçurtma yapma, geleneksel bahçe oyunları, top oyunları, çuval ve yumurta yarışları yapıldı.

Tüm bu eğlenceli etkinlikler yapılırken acı deprem sonrası kaybedilen çocuklar da unutulmadı, onlar için gökyüzüne yüzlerce balon bırakıldı.

Trabzon'da KTÜ çocuklarla şenlendi!

Trabzon'da KTÜ çocuklarla şenlendi!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler