Trabzon’da kayıp olan 5 kişi bulundu

Trabzon’da yapılan uygulamalarda 15 bin 554 şahıs sorgulandı.

Trabzon’da kayıp olan 5 kişi bulundu

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir haftada yapılan denetim ve kontrollerde 15 bin 554 şahsın sorgulaması yapıldı.

Yapılan çalışmalar sonrası 6 Tabanca, 55 Fişek, 1 Delici Kesici Alet, 90,19 gr Esrar Maddesi, 0,3 gr Hint Keneviri, 68 Adet Ecstasy Hap, 0,85 gr Metamfetamin, 1.820 TL (Uyuşturucu Tic.), 2 Adet Düzenek(Uyuşturucu Kul.), 2 Adet Folyo (uyuşturucu Kul.), 230 Adet Parfüm (Kaçakçılık), 96 Adet Kol Saati (Kaçakçılık) ele geçirildi.

Ayrıca; Fuhuşla mücadele kapsamında Fuhuşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temin Etme suçu ile ilgili olarak 2 şüpheli hakkında işlem yapılıp, vize ihlali yapan 4 yabancı uyruklu bayan Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Türkiye’ye illegal yollardan giriş yapan 12 yabancı uyruklu şahıs yakalanarak Geri Gönderme Merkezine teslim edildi ve vize ihlali yapan 1 yabancı uyruklu şahıs terke davet edildi.

Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama suçu ile ilgili yapılan çalışmalarda 3 Barbut Zarı ve 1.500 TL Para ele geçirildi ve 14 şahsa kumar oynamaktan idari para cezası uygulandı.

Emre Aykırı Davranış, Dilencilik, Sarhoşluk, Gürültü, Rahatsız Etme, Hıfzıssıhha Kanunu ve diğer konularla ilgili 134 şahıs hakkında idari işlem yapıldı.

Değişik suçlardan arama kaydı olan toplamda 64 şahıs yakalandı.

Kayıp olarak aranan 5 şahıs bulundu.

Taksirle Yaralama, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret ve Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçları başta olmak üzere 280 olay aydınlatıldı ve 252 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Farklı gün ve saatlerde parklar 301 kez kontrol edilirken, 3.274 işyeri kontrol edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber