Trabzon'da kadınlar için kurs salonları hizmete açıldı

Yomra Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Yomra Kültür Merkezi bünyesinde Yomralı kadınların kurs görebilmeleri için Halk Eğitim Salonları oluşturuldu.

Trabzon'da kadınlar için kurs salonları hizmete açıldı

Yomra Kültür Merkezinin zemin katında oluşturulan Halk Eğitim Salonları bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende Yomra Kaymakamı Muhammed Öztabak, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Kurt, İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen, DEVA Partisi Yomra İlçe Başkanı Funda Çuvalcı, Belediye Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, kursiyeler ve vatandaşlar hazır bulundu.

Yomralı kadınların her şeyin en iyisine layık olduklarını belirten Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, oluşturdukları Halk Eğitim Salonları ile kadınlara nezih ortamda kurs görme imkanı sundukları gibi Yomra'nın da önemli bir eksikliğini giderdiklerini söyledi. Yomralı kadınlar her şeyin en güzeline layıktır. Başkan Bıyık, "Kadınlarımız bu salonlarda el sanatları; tekstil, nakış, boyama ve benzeri kursları alıp meslek sahibi olacak, ürettikleri ile aile ekonomilerine katkı sağlayacaktır. Belediyemize ait olan bu salonlarda kurslar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce açılmaktadır. Halk Eğitim Salonlarımız Yomramıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber