Trabzon’da Jandarma’dan hırsızlık operasyonu! 5 gözaltı

İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin Trabzon’da hırsızlara yönelik düzenlediği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Trabzon’da Jandarma’dan hırsızlık operasyonu! 5 gözaltı

Trabzon’un Çaykara ilçesinde Jandarma’dan hırsızlara yönelik operasyon düzenlendi.

07 Mart 2023 tarihinde 20 bin TL değerinde bir adet televizyon, 09 Mart 2023 tarihinde 5 bin TL değerinde çeşitli bakır malzemeler ve iki adet televizyon, 14 Ocak 2023 tarihinde 40 metre uzunluğunda bakır tel ve 25 Ocak 2023 tarihinde iş makinesinden 11 bin TL değerinde demir malzemesinin çalınması olayının aydınlanması ve olayın faillerinin yakalanması için Jandarma Dedektifleri (JASAT), özel çalışma başlattı.

İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ve Çaykara İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerinin sıkı takibi sonucu düzenlenen operasyonda S.A. (25), M.Y. (19), Y.Ö. (23), B.A. (19) ve M.Y. (20) isimli şahıslar gözaltına alındı.

Yakalanan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme kararınca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Haber61 - Haber Servisi -

Trabzon’da Jandarma’dan hırsızlık operasyonu! 5 gözaltı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler