Trabzon'da jandarmadan 3 ilçede geniş çaplı operasyon!

Trabzon'da jandarma ekipleri 3 ilçede otel ve apart evlere yönelik geniş çaplı operasyon düzenledi.

Trabzon'da jandarmadan 3 ilçede geniş çaplı operasyon!

Trabzon'un Ortahisar, Akçaabat ve Arsin ilçelerinde, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 143 Jandarma personelinin katılımıyla otel, apart ve günübirlik evlere yönelik operasyon düzenledi.

Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile mücadele, Kimlik Bildirme Kanununa Muhalefet ve Fuhuşla Mücadele kapsamında düzenlenen çalışmalarda, 6 otel ve 16 apartta denetimler gerçekleştirildi.

Çalışmalar sonucunda;  1 otel ve 3 apart hakkında toplam 88.480 TL  İdari para cezası uygulanırken, 1 otel ve  2 aparta ait odalarda yaklaşık 66 gr  esrar, 5 gr bonzai maddesi cinsi uyuşturucu madde ve 2 adet bong diye bilinen aparat ele geçirildi.

Trabzon'da jandarmadan 3 ilçede

Düzenlenen operasyonda yakalanan 13 kişi hakkında ise "Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak veya Kullanmak" suçundan adli işlem başlatıldı.

2 otel ve apart işletmecisi hakkındaysa TCK 227 kapsamında "fuhuşa teşvik eden, bunun yolunu kolaylaştıran yada fuhuş için aracılık eden veya yer temin eden" suçundan adli işlem başlatıldı.

Trabzon'da jandarmadan 3 ilçede

Trabzon'da jandarmadan 3 ilçede

Trabzon'da jandarmadan 3 ilçede

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber