Trabzon’da jandarma hırsızlık şüphelilerini böyle yakaladı

Trabzon'da jandarma ekipleri kamera görüntülerini iyileştirerek şüphelileri yakaladı

Trabzon’da  jandarma hırsızlık şüphelilerini böyle yakaladı

Trabzon’un Maçka İlçesi’nde 2 -5 Nisan ve 13 Şubat günlerinde yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yapan jandarma ekipleri 3 şüpheliyi yakaladı.

Edinilen bilgilere göre;

02.04.2022 günü Maçka ilçesi Akarsu Mahallesinde V.Y.’nin ikametinde 1 adet ruhsatlı av tüfeği, 150 adet tabanca mermisi, 1 adet tabanca şarjörü ve 1 adet televizyonun, 05.04.2022 günü Maçka ilçesi Hamsiköy mahallesinde O.T. ‘nin ikametinden 1 Adet Lcd Ekran TV, 2 Adet Piknik tüpü, 1 Adet Su ısıtıcı,4 Adet Bakır kazan ve tepsinin çalınması olayları ile, 13.02.2022 günü Maçka İlçesi Mataracı Mahallesinde E. M.’nin evinin kapısının kırılması ve içerisinin dağıtılması olaylarının birbirleri ile benzerlik taşıması üzerine olayın faillerinin aynı kişiler olabileceği şüphesiyle Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından çalışma başlatıldı.

JASAT ve Maçka İlçe J.K.lığınca oluşturulan özel ekipler bölgede bulunan kamera sistemlerini tarayarak elde ettiği görüntüler üzerinde iyileştirme çalışmaları yapılarak şüpheliler tespit edildi.

16.04.2022 günü yapılan operasyonla şüpheliler K.Ş.(40-E) ,A.K.(47-E) ve Y.S. (45-E) yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık ve mala zarar verme olaylarının şüphelilerinden K.Ş. ve A.K. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken olaylara gözcülük yapan Y.S. adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler