Trabzon’da İş dünyasını buluşturan düğün

TTSO Başkanı Erkut Çelebi’nim oğlu Doğukan Çelebi, Burçak Çolak ile dünya evine girdi.

Trabzon’da İş dünyasını buluşturan düğün

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’nin biricik oğlu Doğukan Çelebi, Trabzon’un sevilen ailelerinden Çolak ailesinin biricik kızları Burçak Çolak ile dünya evine girdi.

Zorlu Grand Hotel’de düzenlenen nikah törenine protokol üyelerinin yanı sıra, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, ilçe belediye başkanları, Siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri ile iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini ise Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TTSO Meclis Başkanı M.Şadan Eren, Meclis Bşk.Yrd.Selçuk İskender yaptılar. 

Nikah cüzdanını gelin Burçak Çolak’a takdim eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu genç çifte mutluluklar dilediler. Çift daha sonra tebrikleri kabul etti. 

Bizlerde Çelebi ve Çolak ailelerini tebrik ediyor, Doğukan ve Burçak’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Trabzon’da İş dünyasını buluşturan düğün

Trabzon’da İş dünyasını buluşturan düğün

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler