Trabzon'da Güneş Enerji sistemi projesinde son durum ne? İşte ihale tarihi! Trabzon turizm sezonuna hazır mı?

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi tarafından yapılacak olan Güneş Enerjisinden Elektrik üretme projesinde ihale aşamasına gelindi.

Trabzon'da Güneş Enerji sistemi projesinde son durum ne? İşte ihale tarihi! Trabzon turizm sezonuna hazır mı?

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi'nin Haziran ayının meclis toplantıları başladı.

Toplantıda söz alan İYİ Parti Grup Başkanvekili Derviş Köz "Boztepe seyir terası ile ilgili emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Turizm ile ilgili TURSAB’daki arkadaşlar ile konuştum. Yoğun bir yıl bekliyorlar. Belediye olarak buna hazır mıyız? Geçen yılki yoğunluğun iki katı yaşanacak. İlimizde 24 saat su kesintisi olacak. Bu konuda TİSKİ ile konuşulup tedbirler alındı mı?" sorularını yöneltti.

Başkan Ahmet Metin Genç cevaben şunları söyledi;

"Güneş enerjisi işimiz takvimi günü gününe ilerliyor. Haziran ayının içerinde ihalesi yapılacak.

Turizm ile alakalı konu çok önemli. Biz bu konuda çok ileri noktada değiliz ama çok iyi çekim noktalarımız var. Kötü bir tecrübe yaşadık. 13 tane yeni zabıta tahsis ettik. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile beraber hepimize ilgilendiren bir konu. Dilenci konusunda ise polisimiz ile daha etkin bir çalışma yapacağız.

Su kesintisi konusunda ise bazı mahalleler 24, bazı mahallelerimiz 12 saat içerisinde suya kavuşacak. İhtiyacı olan yerlere su takviyesi TİSKİ tarafından yapılacak."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber