Trabzon'da gece yarısı şok! Deniz kenarına vurmuş ceset bulundu

Trabzon'da gece yarısı büyük şok yaşandı. Bir kişinin cansız bedeni, deniz kenarına vurmuş şekilde bulundu.

Trabzon'da Ortahisar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde Ayasofya kavşağı sahil bandında erkek cesedi bulundu.

Olay gece 02.00 sularında gerçekleşirken, hayatını kaybeden şahsın, deniz kenarındaki bir grup genç ile bir süre sohbet ettiği ve ardından denize gireceğini söylemesi üzerine; gençlerin, burada denize girmenin tehlikeli olacağını B.Ö'ye ilettikleri öğrenildi.

Uyarılara karşın alkollü şahsın denize girdiği, bir müddet sonra gözlerden kaybolduğu ifade edildi. Vatandaşların uzun aramaları sonucu şahsın cansız bedeni sahil kenarında bulunurken, olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin ilk incelemelerinin ardından, olay yerine savcı gelerek rapor hazırlandı.

Cansız bedenine ulaşılan B.Ö'nün 34 yaşında olduğu tespit edildi. Şahsın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

B.Ö'nün cansız bedenini deniz kenarında bulan vatandaşlar, ifadeleri alınmak üzere Gülbaharhatun Karakoluna götürüldü.

trabzonda-deniz-kenarinda-cansiz-beden-bulundu-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum