Trabzon'da Engelli istismarında şok eden gerçek

Trabzon'da istismara uğrayan da istismarı gerçekleştiren de engelli çıktı

Trabzon'da Engelli istismarında şok eden gerçek
Hamile Olduğunu Hastanede öğrenmiş

Trabzon'da işitme ve zihinsel engelli E.E. (27) adlı kıza yönelik cinsel istismar suçunu işlediği iddia edilen işitme engelli Ömer D. (36), tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E.E., facebook adlı sosyal medya sitesi üzerinden Ömer D. ile tanıştı. İkili arasında arkadaşlık başladı. Bir süre sonra evine gittiği Ömer D.'nin kendisine zorla cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden E.E., karın ağrılarının başlaması sonucu gittiği hastanede hamile olduğunu öğrendi.

Engelli Genç Hakkındaki iddiaları Reddeti

Hamile olan E.E., kendisine yönelik cinsel istismar suçunu işlediğini iddia ettiği Ömer D.'den şikayetçi oldu. Ömer D.,E.E. ile arasındaki arkadaşlığın üç yıl önce bittiğini söyledi. Ömer D., "Ailem bu durumu öğrenince, arkadaşlığıma son verdim. Bunca sıkıntı arasında yasak ilişkiyle uğraşacak durumda değilim. Eşim de ev hanımıdır" dedi.

Bu arada Yunus Ö. adlı kişinin de E.E.'ye yönelik cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle arandığı ileri sürüldü.

(Günebakış)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler