Trabzon’da dolmuşlara denetim

Trabzon’da dolmuşlara denetim yapıldı.

Trabzon’da dolmuşlara denetim

Trabzon’da dolmuşlara klima ve kapı denetimi yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesi Esentepe mahallesinde şehir için dolmuşlarına fazla yolcu, aksesuar, cam filmi, kılık kıyafet, klima ve kapıları açık şekilde gidip gitmedikleri yönünde denetim yaptı.

Durdurulan dolmuşların şoförleri ekipler tarafından uyarıldı.

Trabzon’da dolmuşlara denetim

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Bayraktar yaptığı açıklamada "Ortahisar dolmuşlarımızla alakalı dönüşüm sürecimizi tamamladık. Geniş kapsamlı bir toplu taşıma yönetmeliği hazırladık. Tüm minibüs, dolmuş, taksilerin yenilenme süreci tamamlandı. Bizim denetim ekiplerimiz, Zabıta ekiplerimiz ve Emniyet ekiplerimizle birlikte gerekli noktalarda denetimler yapılmakta. Cam filminden çeşitli aksesuarlara, klima denetiminden kılık kıyafete kadar tamamının denetlendiği bir süreç. Toplu Taşıma Ulaşım Komisyonu da kuruldu. Komisyonda gerekli tutanaklar tutulup, değerlendirilip, encümen kararı ile para cezası ve UKOME kararıyla da araç bağlamaya kadar giden cezalar uygulanmakta. Vatandaşın konforunun sağlanması noktasında bir süreç yürütülmekte. İlk denetim noktamız Esentepe kavşağı, şehrin batı tarafında ve diğer noktalarda da denetimlerimiz devam edecek." ifadelerine yer verdi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon’da dolmuşlara denetim

Trabzon’da dolmuşlara denetim

Trabzon’da dolmuşlara denetim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler