Trabzon’da dolmuş dönüşümüne önemli destek

Trabzon’da başlatılan dolmuş dönüşümüne önemli bir destek geldi.

Trabzon’da dolmuş dönüşümüne önemli destek

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da şehir içinde hizmet veren dolmuşların dönüşümü ile ilgili süreç başladı.

Yapılan görüşmelerin ardından geçtiğimiz günlerde dönüşümü yapılan Ford marka ilk araç tanıtıldı.

Ford markasının Trabzon’daki merkezi Tunalar, yaptığı açıklama ile dönüşüm sürecinde talep edilen araçları yapılan görüşmeler sonucunda en hızlı şekilde teslim edebileceklerini açıkladı. 

Ayrıca yeni Ford Transit minibüs aracında ‘3 yıl sınırsız kilometre garantisi’ ve ‘Ford Yerinde Servis’ hizmeti ile müşteriler eğitimli, uzman teknik personel tarafından bulundukları yerde hizmet alabilecekler.

Trabzon’da dolmuş dönüşümüne önemli destek

Tunalar Ford’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Trabzon Şehir içi Toplu Taşımacılığında Değişim Başladı.

Başta Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının ortak çalışması ile hayata geçirilen Yeni Minibüs Değişim Projesinin tüm şehrimize hayırlı olmasını temenni eder, projeye katkısı bulunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. 

Bu büyük dönüşümün kısa bir süre içerisinde şehrimizin toplu taşımacılığında gözle görülür olumlu yansımaları olacağına hep birlikte tanıklık edeceğiz.

Dolmuş esnafı tarafından, uzun yıllardır sağladığı ‘‘2. el avantajı, satış, servis ve yedek parça imkânları’’ nedeniyle tercih edilen Ford markamız, bundan sonraki dönemde de esnafımızın yanında olacaktır. Ayrıca ‘‘yeni model ve farklı tasarıma sahip bu araçlarımız şehrimiz için yeni, hoş bir görüntü oluşturacaktır’’. 

Trabzon’da dolmuş dönüşümüne önemli destek

Ford Otosan ile yapılan görüşmelerde oluşan yüksek taleplere hızlıca cevap vereceğimizi belirtmek isteriz. ‘‘Alınan karar gereği değişim tarihine kadar araçları hızlı bir şekilde teslim edebileceğiz’’. Dolmuş esnafımızın bu konuda hiçbir endişesi olmasın.

Müşterilerimize yüksek kalitede satış ve satış sonrası hizmet verebilmek önceliğimizdir. 

Yeni Ford Transit Minibüs aracımızda bir ticari araç için olabilecek en yüksek garanti imkânlarını sağlayarak ‘‘3 Yıl sınırsız kilometre garantisi’’ veriyoruz.

Tunalar Ford olarak araç sahiplerinin zaman kaybetmeden, kaliteli hizmet alabilmesi için gerekli tüm yatırımları da yapmaktayız. Bu doğrultuda servis hizmetini müşterimizin ayağına getirecek ‘‘Ford Yerinde Servis’’ hizmetini de başlattık. Bu hizmet sayesinde müşterilerimiz artık eğitimli, uzman teknik personelimizden bulunduğu adreste hizmet alabileceklerdir. 

Bütün bu yeniliklerle, yeni yönetmeliklere uygun olarak hazırladığımız Ford Transit Minibüs aracımızın şehrimiz için hayırlı olmasını diler, ‘‘emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederiz’’.

Trabzon’da dolmuş dönüşümüne önemli destek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber