Trabzon’da 'Doğa/Kadın' temalı yardım sergisi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama-kurtarma çalışmalarıyla destekte bulunan AKUT Derneği’ne yardım amaçlı Trabzon’da fotoğraf sergisi açılacak.

Trabzon’da 'Doğa/Kadın' temalı yardım sergisi

Trabzon’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Trabzon Fotoğrafevi Derneği, Ortahisar Belediyesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde hazırlanan fotoğraf sergisi açılıyor.

49 dan fazla fotoğraf sanatçısının çektiği ‘DOĞA/KADIN’ temalı 124 fotoğraftan oluşan fotoğraf sergisi 6 Haziran 2023 tarihinde saat 17:30’da açılacak ve 11 Haziran 2023 tarihine kadar fotoğraf severlerin ziyaretine açık olacak.

Serginin bir özelliği de yardım amaçlı olması. Sergide yer alan fotoğraflar satışa sunulacak olup bu doğrultuda yapılacak bağışlar, Trabzon Fotoğrafevi Derneği tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremde arama-kurtarma çalışmalarıyla destek ve yardımda bulunan AKUT Derneği’ne aktarılacak.

Trabzon’da 'Doğa/Kadın' temalı yardım sergisi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber