Trabzon'da depremzede çocuklar için bayramlık kıyafet dikiyorlar

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar için Trabzon'da kadınlar, bayram kıyafeti dikiyor.

Trabzon'da depremzede çocuklar için bayramlık kıyafet dikiyorlar

Trabzon'un Çaykara ilçesinde ÇAYDER Kadın Kooperatifi, depremden zarar gören çocuklar için bayramlık kıyafet dikiyor.

Çaykara Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Somuncu'nun girişimleriyle İstanbul'da faaliyet gösteren bir firma, ilçeye 3500 metre kumaş gönderdi.

ÇAYDER Kadın Kooperatifi üyesi kadınlar, gönderilen kumaşlarla diktikleri kıyafetleri, ilçede ikamet eden depremzedelere ulaştırıyor.

Kooperatif Başkanı Ayşegül Sayar, Müdür Betül Özer ile giyim üretim teknolojisi öğretmeni Şengül Somuncu öncülüğündeki kadınlar ramazan boyunca da depremzede çocuklar için bayramlık kıyafet dikecek.

Şube Müdürü Veysel Somuncu, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçeye gelenler ile depremin etkilediği illerdeki vatandaşlar için kıyafet üretiminin devam ettiğini belirterek, kumaş yardımında bulunan firma sahipleri Yılmaz Kirişçioğlu ve Yüksel Kirişçioğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber