Trabzon'da CHP milletvekili adayları vatandaşla buluştu!

Trabzon'da Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları vatandaşla bir araya geldi. CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da CHP milletvekili adayları vatandaşla buluştu!

CHP'nin Trabzon milletvekili adayları, düzenlenen programda tanıtıldı.

Atatürk Alanı'ndaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

CHP İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz, Cumhuriyetin 100'üncü yılında demokrasi, kadınlar, çocuklar, emekliler ve emekçiler için 14 Mayıs seçimlerini mutlaka kazanacaklarını söyledi.

Trabzon Meydan Parkı'nda açıklamalarda bulunan Demiröz "Cumhuriyetimizin 100. Yılında kadınlarımız için, çocuklarımız için emekçiler için 14 Mayıs seçimlerini mutlaka kazanacağız. Dayanışma içinde olacağız. Çağdaş uygarlık seviyesine ulaşacağız. Birlik ve beraberlik içinde modern bir Türkiye kuracağız. Millet ittifakı partilileri bugün milletvekili adaylarımız ile seçim çalışmalarımız için sahaya iniyoruz. 4 Nisan’da Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile katılım oranı çok yüksek tarihi bir miting gerçekleştirdik. Bugüne kadar toplam 15 bin esnaf ve hane ziyaret ettik. Gençlerimiz ilk kez oy kullanacak 7410 bin öğrenciye ulaştı. Milletvekili aday adaylarımızın katılımı ile tüm ilçelerde başarılı saha çalışmaları yaptık. Halkımızdan olumlu geri dönüşler aldık. Fikir alışverişlerinde bulunduk. Cumhurbaşkanı adayımızın Trabzonlu olması, İstanbul Belediye Başkanlığında göstermiş olduğu hizmet başarısı bizi motive etmektedir. Kazananı ittifak partilerinin olacağı bir liste oluşturulmuştur. Bu seçim batı standartlarından modern bir demokrasi kurmanın son şansıdır. Bu seçimi kazanacağız. İnsan hakları evrensel değerlerine uygun, millet ittifakı bileşenlerimizle sevgi ve saygı anlayışı içinde işleyen bir demokrasi kuracağız. Ötekileştiremeden aşağılamadan çalışacağız. Biz saha çalışmalarına başlıyoruz. Birlikte çalışacağız ve birlikte kazanacağız." ifadelerini kullandı. 

Programda konuşma yapan milletvekili adayları Sibel Suiçmez, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Musa Hacıoğlu, İlker Akıncı ve Mustafa Erdi Çakır, 14 Mart seçimleri için destek istedi.

Trabzon'da CHP milletvekili adayları vatandaşla buluştu!

Trabzon'da CHP milletvekili adayları vatandaşla buluştu!

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler