Trabzon'da bir garip hırsızlık olayı! 5 tutuklu

Trabzon’un Of, Sürmene ve Dernekpazarı ilçelerine bağlı mahallelerde yapılan hırsızlık olaylarının failleri yakalandı.

Trabzon’da farklı ilçelerde meydana gelen hırsızlık olaylarının failleri yakalandı.

11 adet televizyon, 1 adet kat kaloriferi, 2 adet klima, 70 karton sigara, 2 bin 600 kilogram çay gübresi, 1 adet altın bilezik ile altın yüzük, 1 adet çim biçme motoru, 1 adet ağaç kesim motoru ve 2 adet çay kesim motorunun çalınmasıyla ilgili faillerinin tespit edilmesi ve olayların aydınlatılması için Jandarma Dedektifleri (JASAT) özel çalışma başlattı.

Daha önce Çaykara ilçesinde meydana gelen ve 30 Mart 2022 tarihinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarla yakalanan, hırsızlık olaylarının faillerinden alınan parmak izleri ile yapılan araştırma ve çalışmalar sonucu şüphelilerin tutuklanarak cezaevine konulan S.Y. (25), M.Y.Y. (23), Y.Ö. (23), B.A. (19), M.Y. (20) isimli şahıslar oldukları tespit edildi.

Haber61 - Haber Servisi -

Trabzon'da bir garip hırsızlık olayı! 5 tutuklu

Trabzon'da bir garip hırsızlık olayı! 5 tutuklu

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler