Trabzon’da belediye başkanı hakkında şok sözler: İhaleye fesat karıştırmaktan 15 ay ceza aldı

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde belediye meclis üyesi ile belediye başkanı arasındaki kavga sürüyor.

Trabzon’da belediye başkanı hakkında şok sözler: İhaleye fesat karıştırmaktan 15 ay ceza aldı

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinin CHP’li belediye başkanı Ramis Uzun ile MHP’li meclis üyesi Önder Öztürk arasındaki tartışma büyüyor.

Öztürk bugün yaptığı açıklamada, Başkan Uzun’un ihaleye fesat karıştırmaktan 15 ay ceza aldığını belirtti. Başkan Uzun’un kendisini çalışanlar aracılığı ile şikayet ettiğini ve ifade vermeye gittiğini belirten Öztürk, Uzun hakkında verilen 15 aylık cezaya savcının az bularak itiraz ettiğini söyledi.

İşte Önder Öztürk’ün o açıklamaları:

DEĞERLİ BEŞIKDÜZÜ LÜLER...

YARIN 1 NİSAN YAZDIKLARIM ŞAKA DEĞİL.....

Belediye Başkanına 29.03.2021 günü iki gün önce Trabzon 1. Ağır ceza Mahkemesinden sahte belgeye ( borcu yoktur kâğıdına)11 ay para ödemekten. İHALEYE FESAT KARIŞTIRMAKTAN. 15 ay ceza aldınız mı, almadınız mı? (Geçmiş olsun)

Umarım daha önceki belediye başkanlığınızdaki TCK nın 257/1 maddesinden 6 ay 7 gün ceza da aldınız bunlar birleşince ne olacak bence seçimle gelen seçimle gitsin... umarım DÜRÜST BAŞKAN Kamu görevinden İHALEYE FESAT KARIŞTIRMA VE GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN el çektirilmez

ASLINDA BU KONULARI YAZMAMA KARARI ALMIŞTIM..

Bir esnaf Arkadaşım rica etmişti bana, fakat Dün Beşikdüzü’nde SONHABER diye bir gazeteyi bedava dağıttılar, benim iş yerime de üç adet bıraktılar..

Sayın Belediye başkanımızın meclis Üyesi Önder ÖZTÜRK le yargıda hesaplaşacağını yazıyordu... HODRİ MEYDAN Biz çiğ yemedik ki karnımız ağırsın....

Ayrıca Belediye personeline beni şikayet ettirmişsiniz.(umarım onlarda sonucuna kontrol mühendisleri olarak katlanırlar)

Emniyete gittik, ifadelerimi verdim. Size gelen tebligatı orada da gördüm (12 sayfa) bana suçlama ne ? Teleferik sözleşmesinde yazan maddeleri uygulamadığınız için hakkınızda soruşturma açıldığını ve yargılanacak olduğunuzu halkımıza duyurduğumdan sosyal medyadan evrakı yayınlamakdan... hemd e üzerinde karartma yapmama rağmen

İçeriğine bir itirazınız var mı, yok mu ?önemli olan burası idi.. beni bu şekilde sindirmeye çalışıyorsan yanılıyorsunuz.

Umarım bu akşam da iki gün önceki kararla alakalı bir açıklama yaparsınız

Not: Baş Savcı bey aldığın 15 ay ceza az olduğu için karara itiraz etmiş haberiniz olsun...

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler