Trabzon'da bayram öncesi pazar fiyatları nasıl? Vatandaşlar yanıtladı

Haber61 ekibi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi pazar esnafının ve vatandaşlarının nabzını tuttu.

28 Haziran yaklaşırken, Trabzon'da vatandaşlar Kurban Bayramı alışverişine başladı. Pazar esnafı ve vatandaşlar fiyatlar hakkında Haber61 mikrofonlarına değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon'da kimi vatandaşlar fiyatların normal seviyede olduğunu ifade ederken, kimi vatandaşlar ise pahalılıktan şikayet etti.

"VATANDAŞ DA BİZ DE MEMNUN DEĞİLİZ"

Pazar esnafı Ahmet Zikri Özkılıç, meyve ve sebze fiyatlarıyla ilgili olarak, "Benzin ve mazota göre normal. Vatandaş memnun değil. Satıcı da üretici de memnun değil. Sebebini biz de anlamıyoruz. Niye böyle bereketsizlik var bilmiyorum. İnşallah bir gün bereket gelir ve hayat normalleşir" dedi.

Domates ve salatalık fiyatlarının normal seviyede olduğunu ifade eden Ahmet Zikir Özkılıç, "Fasulye fiyatı düşmedi. Meyve fiyatlarının düşmeme sebebi biraz da yağmurlu gitmesinden dolayı. Çilek fiyatı hiç düşmedi. Yerli çilek çıktı ama daha pahalı alıyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler