Trabzon'da başhekim koronavirüs isyanı: Yalvardık, kızdık, uyardık ama olmadı!

Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Süleyman Türedi isyan etti.

Trabzon'da başhekim koronavirüs isyanı: Yalvardık, kızdık, uyardık ama olmadı!

Alınan tüm önlemlere rağmen Trabzon'da artan koronavirüs vakaları sonrası, Trabzon Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Süleyman Türedi isyan etti.

Türedi "Uyardık, kızdık, yalvardık ama olmadı" ifadelerini kullanarak 4. dalganın geldiğini ve 2. dalgayı da aşacak dedi ve "Maalesef, aşı olun diye yalvardık, hastaneye, meydana, hatta yaylalara bile aşı çadırları kurduk. Elimizden gelen herşeyi yaptık, uyardık, kızdık, tatlı dille söyledik, ne yaptıysak olmadı. 4.dalga geldi, korkarım ikinci dalgayı da aşacak gibi. Aşısız veya yeterli dozda aşı olmamış onlarca insanımızı sorumsuzluğumuz nedeniyle kaybedeceğiz. Çok üzgünüm, çok kızgın ve kırgınım. Yazık oldu onca emeğe." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler