Trabzon'da alt yapı çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı toplantıları Başkan Murat Zorluoğlu liderliğinde başladı.

Trabzon'da alt yapı çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantıları başladı. toplantıya Murat Zorluoğlu Başkanlık yaptı.

Toplantıda 14 madde görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.Mayıs ayı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Murat Zorluoğlu alt yapı çalışmalarında ise mesafe kat edildiğini söyledi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu meclis toplantılarının açılış konuşmasında Mayıs ayında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Zorluoğlu'nun konuşamasında satır başları şu şekilde; "Çömlekçi kentsel dönüşüm ile alakalı karar daha önce yayınlandı. Acele kamulaştırma işlemi tamamlandı mahkeme süreci devam ediyor. Meydana bir bağlantı gerçekleştirmiş olacağız. Ortahisar altyapı çalışmasında mesafe kat ettik Erdoğlu ve Faroz mahallelerinde çalışmalar sürüyor. Yeni yapılan su hattından 6786 binaya ve  46 bin 460 aboneye de su verildi. Bu sene sonuna, son bahara geldiğimizde altyapıya bağlı üst yapı çalışmalarımızı tamamlayacağız.  Maraş caddesi ile alakalı da bilgi verelim. önceki hali ve son hali fotoğrafını sizlerle paylatık. Caddesinin trafiğie kapatılması kritik bit karardır. Bu rakarar da en büyük destekcimi zde meclisimiz oldu. 15 haziranda tamamlayıp hizmete açacağımız sözünü vermişti. Arkadaşlarımızla her gün değerlendiriyoruz. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonuna kadar hizmete açmaya çalışıyoruz. Ağaçları diktik. Işıklandırmayı yapacağız. Bankları da bir kaç gün içerisinde yerleştirmeyi düşünüyoruz. 

Projelerimizde bir aksaklık yok. Hem otogarda hem kadınlar pazarında hem Ganita Faroz da  çalışmalarımızda bir aksaklık yok." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler