Trabzon'da abart egzoz avı sürüyor!

Trabzon'da bir günde 4 araç trafikten men edildi

Trabzon'da abart egzoz avı sürüyor!

Trabzon'da son dönemlerde arttırılan abart egzoz kontrolleri kapsamında bir çok araç trafikten men edildi. Yalnızca bugün 4 araç trafikten men edilerek sürücülerine ceza uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Bu akşam Ortahisar İlçesine bağlı Değirmendere ve Kalkınma mevkiinde yapılan çalışmalarda, iki aracın gürültü çıkararak çevreye rahatsızlık verdiğinin tespiti üzerine araçta yapılan incelemede standart dışı gürültü çıkardığı ve yaylarının kesik olduğu belirlendi.  Araca  2918 sayılı KYK'nın emrettiği maddeler üzerinden idari para cezası uygulanarak, trafikten men edilip, ceza puanları düşürüldüğü bildirildi.

Yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızın huzur ve sükununu bozan abarth egzoslu araçlar ile trafik güvenliğini tehdit eder nitelikte araç kullananlara yönelik denetimler, vatandaşlarımızın haklı şikayetleri ve re'sen tespitlerimizle devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Haber61 Haber Servisi

araç

araç

Gündüz yapılan çalışmalarda da 2 araç trafikten men edilmişti;

araç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber