Trabzon’a Halk Ekmek açılacak mı?

Trabzon’da Halk Ekmek projesi hayata geçecek mi?

Trabzon’a Halk Ekmek açılacak mı?

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantıları devam ediyor. 

Toplantıda söz alan CHP’nin Ortahisar Belediye meclis Üyesi Oktay Söğüt “Basından Halk ekmek ile alakalı toplantı yaptığınızı ve uygun ürün için tanzim satış mağazalarının açılmasını okudum. Bunun gündeme gelmesini memnuniyetle karşılıyorum. Bunun hakkında biraz daha bilgilendirme yaparsanız sevinirim.” İfadelerini kullandı.

Turgay Şahin ise “Toprak Mahsulleri Ofisi’nin önünde bir satış yeri var. İnsanlar orada kuyrukta soğukta zor anlar yaşıyorlar. Bu yaygınlaştırılamıyor mu? İnsanların daha kolay ulaşabileceği yerler TMO’ya verilemez mi?” önerisinde bulundu.

İki soruya toplu cevap veren Ortahisar Belediye başkanı Ahmet metin Genç “Vatandaşımız ucuz ürünlere nasıl ulaşabilir manasında arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Açıkça söyleyeyim Halk ekmek hiç çalışmadık. Ama TMO’da yoğunluk olması nedeniyle şehrin farklı yerlerinde 3-5 nokta olsun dedik o konuya yöneldik.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber